SEALINE och RAND

Modellutbud hos Sealine och Rand

SEALINE

Med rötterna på 1970-talet har SEALINES design mognat och blandar nu sömlöst klassiskt brittiska maritima traditioner med den rigorösa kvaliteten på tyskt hantverk. Tonvikten ligger på ljusa utrymmen, lyxiga interiörer och idén om en rymlig flytande takvåning. Dessa element bidrar till att skapa förutsättningar för idylliska familjestunder, vilket gör att varje fartyg är en inbjudande, inkluderande miljö där alla känner sig hemma.

40 år in på sin resa upplevde SEALINE en pånyttfödelse under HanseYachts vingar. Detta blev grunden för ett samarbete mellan brittisk charm och tysk ingenjörskonst, vilket blåste nytt liv i varumärkets arv och filosofi. Medan ett par av modellerna fortsatte sin produktion på Greifswaldvarvet i Tyskland, började en spjutspetsgeneration av modeller under sakkunnig ledning av den nyutnämnde chefsdesignern Bill Dixon.

På en SEALINE skapar imponerande fönsterytor luftigheten hos modern arkitektur och ger obegränsad panoramautsikt. Balansen mellan ljusdesign, färgsammansättning och materialval gör varje SEALINE till en flytande ”designersvit”. Både inifrån och ut, ges en mängd sofistikerade extrafunktioner som ser till att alla dina behov tillgodoses.

Fördjupa dig i SEALINEs arv av tysk precision. Dessa yachter kombinerar enkel hantering, enastående prestanda, säkerhet och avkoppling med imponerande design.

BRETT SORTIMENT
Hos SEALINE finner vi den omåttligt populära C335 – kabinbåten med 2 separata hytter med god volym och riktiga dubbelsängar. Kombinerat med en rymlig salong med framåtvänd passagerarsoffa och ett pentry som angränsar till sittbrunnen är det inte konstigt att det är storsäljaren. Dörren vid förarplatsen till det breda skarndäcket är pricket över i:et. Är man fler än 4-5 i familjen tittar man med fördel på C390 istället, som är en XL-version av C335, med 3st generöst rymliga hytter och dubbla badrum får man plats för hela familjen och lite till. Önskar man att ett ännu större pentry, och flexibiliteten hos Volvo-pentas IPS-drev, erbjuder SEALINE C430, som dessutom finns med flybridge under beteckningen F430. Samtliga 3 storlekar finns också som en öppen daycruiservariant på samma skrov; S335, S390 och S430, som har den gemensamma nämnaren att de snabbt går att stänga med hjälp av de smarta kapellkonstruktionen. 

Klicka på respektive modell för mer information.
Fyll i formuläret för mer information om visning, leveranstider eller för att få en offert.

RAND

Vi anser att båtar ska ha en enkel och intuitiv layout som bjuder in folk ombord. Det är därför alla RAND-båtar bjuder på en layout för socialt umgänge, med gott om plats att samtala, sola, bada och upptäcka omgivningarna när ni är på väg. Varje båt byggs helt enligt kundens önskemål: skrovfärg, dynklädsel, utrustning och framdrift så alla båtar är unika – för att tillgodose och spegla ägarens stil, önskemål och användningsområde.

DANSKT DESIGNADE BÅTAR
Med en bakgrund förankrad inom arkitektur, har märkets grundare och designer, Carl Kai Rand, ett unikt förhållningssätt till båtdesign. RAND båtarna återspeglar de tidlösa principerna för dansk design, som kombinerar elegant estetik med funktionalitet genom att eliminera allt som är onödigt för båtens syfte.

ELEKTRISK OCH MILJÖMEDVETEN
RAND strävar efter att föregå med gott exempel, med banbrytande hållbarhet i fritidsbåtsvärlden för att skydda vår planets hälsa. För alla RAND-modeller erbjuds elektriska framdrivningssystem som gör att ni kan njuta av färden utan att behöva oroa er för buller, avgaser eller föroreningar.

Alla RAND-båtar har ett lättdrivet skrov genomtänkt designat för att förbättra effektiviteten och komforten i alla hastigheter. De distinkta skrovformerna utökar den elektriska räckvidden avsevärt och sänker bränsleförbrukningen med 30-60 % när man väljer traditionell framdrivning.

BRETT SORTIMENT
RAND Boats modeller är bland de mest innovativa och användarvänliga på marknaden och har sedan märkets grundande 2014 blivit mycket populära på de europeiska marknaderna. Det moderna formspråket sträcker sig upp till 33-fots katamaranen Solara med solceller på hela taket, via de nya mångsidiga Roamer 29 och Archipelago 32 och de mer klassiska Leisure 28 och Supreme 27, för att inte tala om utflyktsbåtarna Breeze, Mana, Play och Source. Samtliga modeller erbjuds med elmotor eller bensinmotorer och även dieselmotorer i vissa modeller.

Det danska företaget vill dock mer än att bara sälja båtar: RAND Boats arbetar aktivt för att skapa en hållbar förändring inom båtindustrin. Det innebär bland annat att all plast i kompositproduktionen är återvunnen plast.

Klicka på respektive modell för mer information.

Fyll i formuläret för mer information om visning, leveranstider eller för att få en offert.

Vid beställning av en ny båt går vi tillsammans igenom material- och färgval och vilken utrustning som behöver fabriksbeställas jämfört med vad ni kanske själva vill komplettera med senare i efterhand.