RAND Spirit 25

RAND Spirit 25

Spirit 25 är ett mästerverk av lyxmotorbåt som omdefinierar klassisk design samtidigt som den levererar exceptionell prestanda. Med sina tidlösa referenser till klassisk motorbåtsestetik är detta det bästa alternativet för de som kräver både stil och kraft.

Oavsett om du är sugen på spännande eskapader eller lugna stunder på vattnet, ger Spirit 25 den perfekta balansen mellan komfort och sport. Designad för kaptener på alla erfarenhetsnivåer, inbjuder den dig att njuta av värdefulla stunder med familj och vänner. Lyft din nautiska resa och utforska det exceptionella med Spirit 25.

Spirit 25 återskapar en klasissk motorbåt, med en unik design som påminner om stilfulla caféracers. Det är en harmonisk blandning av en runabout och walkaround, som erbjuder smidigheten med en mittkonsol och skyddet och estetiken hos sportvindrutan.

Spirit 25 balanserar sport och komfort och erbjuder exceptionell stabilitet och komfort, perfekt för både passagerare och kaptener, även de med begränsad erfarenhet. Den inbjuder dig att ta pauser på vattnet och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj.

Spirit 25 är det ultimata uttrycket för stil och lyx på vattnet. Dess rena linjer och genomtänkta detaljer kombinerar stil med funktionalitet och oklanderlig prestanda.

Spirit 25:s skjutbara ryggstöd möjliggör snabb förvandling av sittområdet, vilket ändrar förarplatsens sittplatser till en matplats med bord för 6 personer, vilket ger mångsidighet på vattnet.

Spirit 25:s sportiga styrkonsol är inspirerad av bilindustrin och utstrålar andan av klassiska italienska sportbilar och ger känslan av en högpresterande racerbåt.

Se provkörning av Spirit 25 på Skippo.se

Spirit 25 erbjuds med e-drive elmotor, utombordare Mercury bensin eller inombordade Mercuiser bensin.

 

KONFIGURERA ER EGNA SPIRIT 25 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert