OM FÖRETAGET

TrulyBoating AB

Företaget ägs och drivs av Adam Isacsson, en ekonom som kört båt sedan barnsben och brinner för både båtar och försäljning.

TrulyBoating AB driver även TrulyBoating på Youtube, en kanal full av egenproducerade filmer för alla med ett stort båtintresse. Självklart finns TrulyBoating AB också på Facebook och Instagram.

Historik
2016 – Västkustens Båtmäklare AB grundas
2017 – 10st sålda båtar
2018 – 19st sålda båtar
2019 – Bolaget byter namn till TrulyBoating AB
och blir återförsäljare för Sealine-båtar. 13st sålda båtar.
2020 – TrulyBoating blir auktoriserad Sealine-handlare

DISCLAIMER

HanseYachts AG kan ändra modellprogram, utrustning, färger, priser och material och andra objekt utan avisering.
Bilderna visar produkter med extrautrustning.
Med reservation för felskrivning.
TrulyBoating AB är registrerad “Authorised Dealer” för Sealines båtar hos HanseYachts AG, 

Funderar ni på en ny Sealine till 2021? -Då är det hög tid att beställa nu. Kraftigt ökad orderingång hos Sealinevarvet (HanseGroup) fyller orderböckerna. I dagsläget ger en order leverans i maj/juni.
Fram till sista oktober finns möjlighet att ta del av den fördelaktiga kampanjen "GoFaster 75", som bland annat ger 75% rabatt på uppgradering till större motorer, ni sparar från 225.000kr.
Kontakta TrulyBoating AB för mer information, offert eller order.

#sealine #sealineboats #sealinebåtar #sealineyacht #trulyboating
... See MoreSee Less

View on Facebook

Leverans av Sealine C330 i Stockholm igår. Dubbla D3-220 gav toppfart på 35+ knop med fyra vuxna och full bränsletank 👍🏻 Tack till @pampasmarina och @olmarinab för bra service och trevligt bemötande 😃 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sealine C430 folierad i mörkblå metallic. Att den här båten bara är 43 fot är svårt att förstå: Riktigt breda skarndäck med höga räcken, högt i tak och när man sitter i salongens soffa har man panoramafönster med utsikt mittemot (och runt omkring sig såklart). Denna hade tre kabiner och två badrum med separata duschar, men modellen finns också med fullbredds ägarhytt med centrerad dubbelsäng.
Durken vid förarplatsen är höjd såpass att när man står upp vid förarplatsen ser man ut över vindrutan tack vare den stora glastakluckan.

Går också att beställa med flybridge och heter då F430. IPS-styrning med joystick gör hanterandet till en barnlek på båda modellerna.

Beställ före sista oktober för att ta del av GoFaster 75 rabatt och leverans i april/maj 2021. Go Faster 75 ger 75% rabatt på motoruppgradering samt färgval på durk och inredning, ni sparar sexsiffriga belopp!

Läs mer om modellen och se invändig film här:

trulyboating.se/project/sealine-c430/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Glöm inte att beställa er nya Sealine inför 2021! Orderböckerna börjar bli fulla och för närvarande är det leverans i januari/februari på C330 och S330 modellerna och övriga först i april/maj. Med andra ord - Vänta inte för länge om ni vill åka ny Sealine nästa år!
Fram till sista oktober gäller även erbjudandet Go Faster 75, där varvet bjuder på 75% av kostnaden för uppgradering till större motorer samt på vissa modeller även valet av träslag på inredning och durk.

Se www.trulyboating.se för mer information 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook