OM FÖRETAGET

TrulyBoating AB

Företaget ägs och drivs av Adam Isacsson, en ekonom som kört båt sedan barnsben och brinner för både båtar och försäljning.

TrulyBoating AB driver även TrulyBoating på Youtube, en kanal full av egenproducerade filmer för alla med ett stort båtintresse. Självklart finns TrulyBoating AB också på LinkedIn, Facebook och Instagram.

Nya Sealinebåtar levereras med fördel i Göteborg, vår kaj i Kungshamn eller hos vår samarbetspartner i Stockholm, Solna Marin på Rindö (Vaxholm). Vid nybeställning kan leverans ske även till andra orter i landet.

Historik
2016 – Västkustens Båtmäklare AB grundas
2017 – 10st sålda båtar
2018 – 19st sålda båtar
2019 – Bolaget byter namn till TrulyBoating AB
och blir återförsäljare för Sealine-båtar. 13st sålda båtar.
2020 – TrulyBoating blir auktoriserad Sealine-handlare. Rekord i omsättning och resultat.
2021 – Ökad fokus på Sealine

DISCLAIMER

HanseYachts AG kan ändra modellprogram, utrustning, färger, priser och material och andra objekt utan avisering.
Bilderna visar produkter med extrautrustning.
Med reservation för felskrivning.
TrulyBoating AB är registrerad “Authorised Dealer” för Sealines båtar hos HanseYachts AG, 

För att korta ledtiderna erbjuder Sealine nu C390 med Yanmar 320 och 370hk som alternativ till Volvo-Pentas motorer, samtliga finns med joystickstyrning för enkel manövrering i hamn. C390 finns även med utombordare för de som vill ha en snabbare båt med mer körglädje och mer komfort i form av ännu tystare gång.
C390 erbjuder 3 kabiner (6 kojer), 2 badrum med Wc och separat dusch, stort pentry uppe i salongen, soldäck i aktern, soffa i fören, dörr till skarndäck vid förarplatsen. Gedigen, hög kvalitet och fina materialval.
Kontakta TrulyBoating AB för mer information eller beställning 🛥✨☀️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Spännande fortsättning följer 😃🛥 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

TrulyBoating AB - Västkustens Båtmäklare

Det är alltid roligt att testa något nytt, så nu har jag provat att spela in en film med mig själv som speaker där jag även visar funktioner och förklarar under filmen istället för att bara filma runt och lägga på textremsor. Vad tycker ni?
Är den för lång eller för kort eller detaljerad eller saknas det information eller filmklipp på någonting speciellt? Ska det vara bakgrundsmusik eller fler exteriörbilder? Kommentera gärna.

Eftersom det är min första film på detta viset är den såklart inte 100% perfekt utan det blir lite felsägningar och misstag under vägen. Room for improvement med andra ord men man måste ju prova sig fram 🙂

Jag försöker i filmen gå igenom inte bara hur modellen C335 ser ut och är disponerad utan även i vilka avseenden den skiljer sig från den föregående modellen C330. Dels för att det fortfarande kommer förfrågningar om C330 trots att den har utgått ur sortimentet när C335 presenterade, men också för att det skiljer så pass mycket mellan dem - trots att de har samma skrov och ser väldigt lika ut.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sveriges första SEALINE C335 filmades under helgens Öppna Hus, och nu finns hela filmen att se på YouTube: www.youtube.com/watch?v=_Awor1Kxy9g Glöm inte att prenumerera så ni inte missar några båtfilmer 🤓 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi tackar ett soligt Stockholm för en härlig dag i hamnen ☀️🛥😃. Idel goda omdömmen idag - vem kan inte älska den här båten? #sealinec335 ... See MoreSee Less

View on Facebook