Din Båtmäklare

Sälj din båt med hjälp av TrulyBoating AB – Västkustens Båtmäklare

Z

Du får en professionell presentation och representation av din båt.

Z

Du får tid över då du slipper lägga tid på annonsering, korrespondens, visningar osv.

Z

Du gör objektet tillgängligt för en större marknad tack vare finansieringslösningar. Även internationell annonsering.

Z

Det är tryggt för både köpare och säljare att en objektiv utomstående part hanterar kontrakt och betalningsförfarandet, givetvis med ett klientmedelskonto.

Sälj din båt till TrulyBoating AB – Västkustens Båtmäklare

Har drömbåten dykt upp men ni står kvar med er nuvarande? Är det dags att köpa det där boendet utomlands omgående? Privata bekymmer eller arbetssituation som förändrat era möjligheter att ha kvar båten?

Ibland är det viktigt att göra en snabb affär och det finns helt enkelt inte tid att invänta annonsering, spekulanter och budgivning.

TrulyBoating AB köper begagnade fritidsbåtar. Klicka här för att se vad vi har kunder på idag.

Även om er båt inte är med på listan så är allt av intresse.

Förmedling av båtar till fast arvode

Såhär går det till i stora drag:

 

Efter att ha tittat på er båt presenteras ett realistiskt slutpris, och vi kommer gemensamt fram till ett marknadsmässigt pris att begära för båten. Ett kontrakt som reglerar överenskommet arvode och försäljningsuppdragets längd och exklusivitet upprättas. Med det menas att mäklaren får ensamrätt till försäljningsuppdraget under ett antal månader, samt att en viss del av köpeskillingen tillfaller mäklaren i form av arvode.

Säljaren överlämnar samtliga data och utrustningslista, som sammanställs i samband med fotografering och filmning av objektet. Ett par dagar senare finns ett färdigt utkast på båtens annons, komplett med bildgalleri och en film. Efter godkännande av uppdragsgivaren läggs annonsen ut på annonssajter i Sverige och utlandet, Youtube, Instagram, Facebook samt såklart på hemsidan. En nyckel överlämnas till mäklaren så det finns möjlighet att komma in och visa båten för spekulanter. 

Båten ligger kvar vid er bryggplats alternativt på land. Ligger båten i sjön kan ni använda den precis som vanligt men får vara beredda på att ha till tillgänglig för visningar. Behöver ni båtplats under försäljningsperioden kan båten istället läggas vid vår visningsbrygga i Varberg, vilket också ökar tillgängligheten för spekulanter att boka visning med kort varsel. Mäklaren tar hand om alla intressenter och sköter telefonsamtal och e-post, visningar, kontraktsskrivning, finansiering o.s.v. hela vägen fram till överlämnandet av båten. 

Mäklaren informerar löpande kring visningar och bud men det är säljaren som får bestämma till vilken kund och till vilket pris båten får säljas.

 

Båtfilmer

TrulyBoating producerar båtfilmer på salubåtar, mässnyheter och allmänna stämningsfilmer. Bland annat visas genomgång av båten och ibland körfilmer filmade ombord eller med drönare. Filmerna har visat sig vara väldigt uppskattade av såväl säljare som köpare då de ger en bättre uppfattning av båtens utrymmen och lösningar än vad stillbilder gör och de appellerar en bredare målgrupp än bara de som letar efter en specifik båt just nu. Här på Youtube finner ni alla filmer på ett och samma ställe.