RAND Play 24

RAND Play 24

Förbered dig för anmärkningsvärda nautiska äventyr med Play 24. Denna 24-fots daycruiser är mer än bara en båt – det är en inbjudan att uppleva det öppna havet som aldrig förr. Designad för att erbjuda nöje, utrymme, prestanda och hastighet, är Play 24 din väg till glädje och spänning på vattnet.

Oavsett om du cruisar i full fart eller njuter av solen på den vidsträckta solbädden, handlar den här båten om att skapa oförglömliga stunder med dina vänner och familj. Play 24 erbjuder en distinkt dansk design som omdefinierar lyx på vattnet. Med graciösa linjer och minimalistisk estetik skapar den en unik och elegant upplevelse.

Uppdelad i tre zoner garanterar denna daycruiser maximal glädje för passagerarna. Den har en expansiv solsäng i aktern, en tresitsig soffa och en bekväm matplats för hela sällskapet. Loungen i fören rymmer bekvämt upp till sju personer och förvandlas till en rymlig solsäng, komplett med höga ryggstöd för maximal komfort eller vindskydd. Utrymmet bakom förarplatsen ger inte bara plats för tre utan kan också förvandla en kingsize solsäng. Kaptenen kan njuta av en upphöjd styrposition för bättre utsikt.

Att röra sig runt ombord Play 24 är enkelt, med öppna gångvägar och en stor badbrygga för enkel tillgång till vattnet.

Play 24 är tillverkad med hållbarhet i åtanke och kombinerar lätt konstruktion och återvunnet material, vilket säkerställer överlägsen prestanda och lägre bränsle- eller elförbrukning. Play 24 fokuserar på funktionalitet, erbjuder en vacker design, en rymlig layout och rörelsefrihet. Den ger engagerande styrning, stabilitet och säkerhet, oavsett om du kryssar eller rider på havsvågorna.

Play 24 kommer med ett förstklassigt Bang & Olufsen-stereosystem, som förstärker den auditiva upplevelsen och passar den lyxiga cockpiten perfekt. Den sportiga styrkonsolen har en bilinspirerad design med en ratt i rostfritt stål och mjuka sittplatser för två passagerare. Den tredubbla solsängen i aktern kan utökas till en solbädd i full längd och erbjuder ett lyxigt utrymme för avkoppling och solbad.

Den mångsidiga designen vänder sig till olika nautiska entusiaster och kombinerar perfekt prestanda med komfort.

Play 24 erbjuds med e-drive elmotor, utombordare Mercury bensin, inombordare Mercruiser diesel eller inombordade Mercuiser bensin.

 

KONFIGURERA ER EGNA PLAY 24 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert