RAND SOURCE 22

RAND Source 22

Source 22 är ditt pass till oöverträffade nautiska äventyr. Med en sportig konsol, säten för aktiva förare, ett mångsidigt fördäck och inbjudande sociala ytor är Source 22 symbolen för flexibilitet på vattnet. Det handlar inte bara om stil; det handlar om att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Som en av de snabbaste elbåtarna på marknaden levererar Source 22 en grön profil utan att kompromissa med kraft, komfort, kvalitet eller rent nöje. Designad med precision och prestanda i åtanke, den här båten är den perfekta följeslagaren för dem som söker höghastighetsspänning.

Fören på Source 22 har ett upphöjt däck som ger gott om plats för utrustning, vilket gör den perfekt för vattensporter, dykning och till och med att rymma föremål som cyklar eller fiskeutrustning. Detta område är idealiskt för fiske och kan förvandlas till en bekväm solsäng på 170×160 cm för avkoppling.

Source 22 introducerar ett revolutionerande designspråk skräddarsytt för sportkonsolbåtar. Inspirerad av de dynamiska kurvorna och ytorna i exklusiva lyxsportbilar, är dess exteriör ett sofistikerat samspel av skuggor och spända ytor. Denna båt är byggd för fart och äventyr, med bekväma förarsäten som håller dig säker även under högre hastigheter. Om du föredrar en stående körställning garanterar tillägget av bolster till förarstolarna din komfort och stabilitet.

Source 22:s skrovdesign handlar om hastighet och effektivitet, som påminner om racerbåtar. Dess 22 fots storlek ger den perfekta balansen för höghastighetssegling. Skrovet är optimerat för en bekväm och effektiv hastighet på 28 knop, vilket ger en 30% minskning av bränsle- och elförbrukningen, beroende på din valda motor.

SOCIALT HANGOUT-OMRÅDE
Vi prioriterar sociala upplevelser, och Source 22 exemplifierar detta engagemang. Förarsoffans ryggstöd kan fällas framåt för att skapa en matplats för fem personer, det justerbara sittbrunnsbordet förvandlas till en rymlig sollounge, och fördäcket blir ytterligare en massiv solsäng, vilket säkerställer en mängd olika sittplatser för sociala sammankomster.

Source 22 har RANDs intelligenta båtsystem, designat för att förenkla din båtupplevelse. Den erbjuder fjärråtkomst i realtid, liveuppdateringar, GPS-stängsel för stöldskydd, intelligenta användarlägen som automatiserar båtinställningar och mer.

MASSIV FÖRVARING
Utrustad med två 1000 L förvaringsrum erbjuder Source 22 gott om utrymme för vattensportutrustning och andra förnödenheter. En transportabel kylbox (tillval) ger flexibilitet, så att du kan transportera kalla drycker från hemmet till båten och vidare till stranden eller andra destinationer.

En unik designfunktion är den dolda biminitoppen i cafésittdelen, som ger flexibiliteten att ta bort eller lägga till när du är på språng, med en enkel utfällningsprocess i två steg.

Source 22 ståtar med en branschledande grön profil inom hållbar produktion, även med en icke-elektrisk motor. Den är konstruerad av ekologiska och återvunna material, vilket säkerställer både hållbarhet och hållbarhet utan att kompromissa med hantverk och långsiktigt bevarande.

Erbjuds med elmotor Torqeedo Deep Blue, elmotor E-drive 140Kw, alternativt Mercury utombordare, Mercury diesel inombordare eller Mercruiser bensin inombordare. .

KONFIGURERA ER EGNA SOURCE 22 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert