RAND Archipelago 32

RAND Archipelago 32

Daycruiser, Transportbåt, Fiskebåt, Badbåt, Weekender, Äventyrsbåt – You name it!

Upplev lyx omdefinierat med Archipelago 32, ett utvecklat mästerverk född från den älskade Escape 30 (utgått).

Den här weekendermästaren återuppfinner fritiden och erbjuder en lyxig tillflyktsort med oöverträffad mångsidighet – en självsäker resa som kan ta dig var som helst, när som helst.

Med smart designade inomhus- och utomhusutrymmen, inklusive en rymlig kabin, sofflounge, längre badbrygga, fullt utrustat kök, förbättrat solskydd, skyddad förarplats och off-grid-möjligheter via solpaneler, säkerställer Archipelago 32 komfort året runt. En båt som sömlöst blandar sportig smidighet och bekvämligheterna från mycket större båtar.

Här är din biljett till oförglömliga stunder med vänner och familj – en sann flykt från vardagen. Trots sin kompakta storlek maximerar Archipelago 32 sitt utrymme på ett smart sätt. Den erbjuder en cockpit som man kan gå runt och anpassningsförmåga till en mängd olika aktiviteter på vattnet. Dess flexibilitet gör den lika lämplig för en händelserik dag med vattensporter som en lugn kryssning, vilket garanterar en minnesvärd upplevelse för alla ombord.

Med sin kapacitet att ta emot upp till 12 passagerare är Archipelago 32 det perfekta fartyget för att njuta av tid med dina nära och kära. Dess sittarrangemang med U-soffa i fören, aktern och sittbrunnsområdet och den rymliga layouten skapar en välkomnande miljö för sociala interaktioner och delade upplevelser på vattnet. Kombinerat med ruffen som erbjuder sängplats för två och toalett i eget utrymme får ni här en båt som uppfyller många krav. Pentrylösning/wetbar i sittbrunnen med kyl, spis och diskho.

Archipelago 32 har en ultralätt T-topp i aluminium utrustad med en inbyggd vindruta och prioriterar passagerarnas säkerhet och komfort. Denna innovativa funktion erbjuder ett utmärkt skydd mot alla väderförhållanden, vilket säkerställer att dina planer förblir opåverkade av oväntade förändringar i elementen. Dessutom ges möjligheten att helt innesluta sittbrunnen med hjälp av kapell, vilket gör att du kan fortsätta familjefärden i mindre än idealiskt väder.

Archipelago 32 är designad med ett fullt utrustat kök och matplats, vilket ger ett inbjudande utrymme för kulinariska upplevelser. Oavsett om du förbereder en måltid eller njuter av en utsökt fest, tillför dessa funktioner en touch av lyx och bekvämlighet till din resa, vilket gör måltiden till en minnesvärd del av dina äventyr.

Archipelago 32 är det ultimata fartyget för dem med en äventyrlig anda och smak för lyx. Med en layout som serverar olika vattenaktiviteter, från höghastighetsspänning till lugna familjeresor, ger Archipelago 32 friheten att göra varje resa till ett oförglömligt äventyr.

Det nedre däcket har en naturligt upplyst hytt med panoramafönster och en bekväm sofflounge. Bordet fälls ned till en rymlig king size-säng för tre personer. Dessutom erbjuder området på nedre däck ett praktiskt badrum i full höjd med toalett och dusch för din bekvämlighet. Detta privata, mysiga utrymme erbjuder en lugn oas där du kan koppla av och vila under din resa, vilket garanterar en bekväm upplevelse.

Den två meter breda solloungen förvandlar din skärgård till en flytande oas, vilket förbättrar din upplevelse på vattnet. Den 3-personers solbädden och den vidsträckta badbryggan på aktern inbjuder också passagerare att njuta av den fria utsikten över horisonten, vilket gör det till den perfekta platsen för ett uppfriskande dopp i havet eller en lugn stund av avkoppling.

Archipelago 32 erbjuds med elmotor E-drive, utombordare Mercury bensin, inombordare Mercuiser bensin eller inombordare Mercury Diesel.

 

KONFIGURERA ER EGNA ARCHIPELAGO 32 OCH SE PRIS,
– KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert