RAND Breeze 20

RAND Breeze 20

Breeze 20 är den ultimata urbana lyxen som gör att du kan cruisa bekvämt. Med sitt centrala picknickbord, en utfällbar solsäng och gott om utrymme för umgänge ger Breeze 20 den perfekta bakgrunden för att spendera kvalitetstid med vänner och familj samtidigt som du upptäcker din omgivning som aldrig förr.

Breeze 20 har lättförståeliga kontrollpaneler och är lätt att manövrera, vilket gör att även nya seglare kan känna sig bekväma bakom ratten. Detta säkerställer att du kan njuta av enkel segling utan att kompromissa med kvalitet eller lyx.

Att dela goda stunder med vänner och familj är hjärtat i Breeze 20, vilket underlättas av den innovativa layouten som inkluderar en båge sittgrupp med ett mittbord placerat nära konsolen, vilket säkerställer att kaptenen enkelt kan delta i konversationen.

För ultimat komfort under soliga dagar, kan bågens sittområde enkelt förvandlas till en 175×250 cm solsäng genom att sänka picknickbordet. När du fäller tillbaka solsängen kan alla extra kuddar snyggt förvaras i förvaringsutrymmet under sätena. Som tillval kan du även välja en innovativ designfunktion som inkluderar en dold bimini-topp i förvaringsutrymmet bak. Detta ger dig flexibiliteten att enkelt ta bort och lägga till din bimini när du är på språng, med en enkel utvikningsprocess i två steg.

En viktig aspekt av det enkla båtkonceptet bakom Breeze 20 är de rymliga förvaringsområdena som rymmer all utrustning och personliga tillhörigheter du behöver ombord. Dessutom finns det dedikerade fack för extra kuddar, fendrar, ett ankare och annan viktig båtutrustning, vilket säkerställer att du kan röra dig fritt runt båten.

Breeze 20:s lätta konstruktion och hypereffektiva skrovdesign gör den till ett utmärkt val för elektrisk framdrivning, vilket gör att du kan njuta av tystnaden i en elektrisk motor, frånvaron av stötande lukter, låga driftskostnader och minimala underhållskrav. Skrovdesignen är noggrant utformad för effektivitet, ger optimala förhållanden för elbåtar och minskar bränsleförbrukningen med 30-60 % när man väljer ett traditionellt framdrivningssystem.

Även med ett traditionellt framdrivningssystem har Breeze 20 fortfarande en branschledande grön profil tack vare sin effektiva skrovdesign och hållbara produktion med ekologiska och återvunna material. Dessa material är inte bara miljövänliga utan också certifierade och hållfasthetstestade, utan att kompromissa med hantverket och långtidsbevarandet av båten.

Erbjuds med elmotor Torqeedo 12 alternativt Mercury utombordare.

KONFIGURERA ER EGNA BREEZE 20 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR! 

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert