RAND Mana 23

RAND Mana 23

Mana 23 låter dig fly till en värld av lugn. Denna daycruiser är en inbjudan att njuta av vattnet, oavsett om du vill ta ett dopp i havet eller kryssa runt i skärgården. Med en design som kombinerar dansk estetik och hållbara material, erbjuder Mana 23 en miljövänlig resa med lågt underhåll. Oavsett om du solar på den aktere dubbla solsängen eller delar en solnedgångsmiddag med nära och kära, ger Mana 23 en idyllisk miljö för att skapa bestående minnen.

EXCEPTIONELL LAYOUT FÖR STORA FAMILJER
Mana 23 har en unik layout som rymmer upp till 10 passagerare. Den har en matplats i fören och en dubbel aktersollounge med ett fällbart ryggstöd, vilket säkerställer både komfort och funktionalitet för dina utflykter.

Det centrala matbordet är hjärtat i picknickkonceptet. Med rundade hörn som inbjuder till din touch, rymmer den upp till tio personer och kan anpassas med mugghållare i rostfritt stål eller lämnas kvar i sin ursprungliga form, vilket ger en traditionell picknickkänsla till dina sammankomster.
Genom att centrera styrkonsolen säkerställer Mana 23 att kaptenen förblir en aktiv del av samtalet samtidigt som besättningens synlighet bibehålls. Denna design skapar en social atmosfär där alla kan delta.

Mana 23:s mycket funktionella och enkla styrkonsol är designad för en engagerande körupplevelse. Den extraordinära skrovdesignen, med minskat hydrodynamiskt motstånd, är anpassad för att enkelt tränga igenom vågorna och reagera omedelbart på styrningen. Detta, i kombination med de dolda utombordsmotorerna, ger kraft i den riktning du styr mot.

Mana 23 är tillverkad med hållbarhet i åtanke och kombinerar dansk designestetik och användarvänliga funktionella lösningar med hållbara material. Med elektriska utombordsmotorer och solceller snyggt integrerade under aktersalen, är denna båt med lågt underhållsbehov lätt att använda och idealisk för miljömedvetna båtägare.

Mana 23 är skräddarsydd för exceptionella upplevelser, med integrerade trappsteg i fören som döljer en bekväm biminiförvaring och noggranna detaljer. Det här miljömedvetna fartyget erbjuder walk-around-funktioner med valet av ett centrerad sittbänk integrerad i konsolen, snarare än två separata stolar. Den är optimerad för oförglömliga stunder på den mest miljövänliga motorbåten i världen.

Med utrustningsalternativ som solsäng i fören, dusch i aktern, stereo från Bang & Olufsen, belysning interiör, kyllåda med kompressor m.m. säkerställs en exklusiv båt med alla bekvämligheter. 

Erbjuds med elmotor Torqeedo 12 alternativt Mercury utombordare.

KONFIGURERA ER EGNA MANA 23 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert