Sealine S335v

Sport Series

SEALINE S335v

S335 med utombordare – för en ännu sportigare upplevelse, uppåt 40 knop. Nu med snyggare design, större badrum, valbar layout i förpik och lobby. Öppen med stor bäddbar soffa i fören eller som master cabin med skott och dörr. Lobby som förvaring, lounge eller pentry. Allt förpackat i en snabb och elegant familjebåt med stor sittbrunn och smidigt drag-kapell över förarplatsen.

Sealine S335v är ny för 2021 och är en förfinad version av den populära S330v. Ombord på S335v har man totalt arbetat om utrymmet under däck och erbjuder nu ett större badrum med separat duschkabin.

Utrymmet har delats upp i sektionerna A, B och C, där A är förpiken och B lobbyarean medan C är midcabinen.

Standard planlösning är A1 med öppen layout mellan lobby och förpik. Förpiken består då av en stor centerline dubbelsäng. Lobby och förpiken kan delas av med ett skott med dörr, eller så väljer man A2 får istället för dubbelsängen en bäddbar U-soffa.

Lobbyn är som standard skåp och förvaring (utrustningsbar med t.ex. vinkyl eller ismaskin), men kan fås som en lounge med bord och kyl-låda (B2) eller som fullt utrustad pentry med diskho, kyl och 2-lågigt kök (B3). Midcabinen har alltid en tvärställd dubbelkoj med garderob (C1).

I sittbrunnen möter vi förarplatsen om styrbord och en tvåsittssoffa om babord. Akter om passagerarsoffan en härligt stor U-soffa (går att beställa med sänkbart bord och soldyna och/eller med fällbart ryggstöd akterut för att skapa en solsäng). Wetbar mittemot som går att utrusta med grill.

Stor solbädd på fördäck. Enormt stuvfack under sittbrunnsdurken.

En komplett semesterbåt för en lång säsong även i vårt nordiska klimat.

Standardinredning i mattlackat trä Madison Wood.  Mörkare och ljusare träslag samt högglanslack finns som option. Båten är standardutrustad utan motorer, men kan fås levererad med dubbla fabriksmonterade Mercury Verado 300.

S335 har samma skrov som C335 och går riktigt bra i sjön samtidigt som den är lätt att hantera.

Från fabriken med dubbla Mercury 300 Verado. Går även att beställa utan motorer och/eller förberedd för andra märken.

Kontakta oss för mer information om utrustning, leveranstid och prislista eller offert.

Priset nedan avser standardutrustad båt med 2st 300hk Mercury Verado.

Pris

XXX kr *

*vid Euro-kurs 10,50/sek, inklusive 25% moms. Avser standardutrustad båt fritt varvet. Reservation för prisändringar.

Kontakta oss för personlig offert och aktuell leveranstid

Prova vår 3D-generator här – designa din egen båt och få en offert.

Trulyboating AB Västkustens Båtmäklare 

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert