RAND Supreme 27

RAND Supreme 27

Bowrider för 12 personer, komplett utrustad med toalett i eget rum och pentry om så önskas.

Supreme 27 är utformad för dem som njuter av glädjen i ett vällevt liv och bjuder in dig att utforska det öppna havet. Njut av vattensporter och att underhålla vänner och familj med finess. Med rymliga sittplatser, rikliga underhållningsmöjligheter och en minimalistisk dansk design är detta fartyg symbolen för lyx till sjöss. Gör dig redo att ge dig ut på en maritim resa utan dess like.

Supreme 27 representerar ett nytt perspektiv på den populära bowriderklassen, med fokus på rörlighet och användarvänlighet genom att göra loungen i fören lättillgänglig genom vindrutans genomgångslucka. Den erbjuder oöverträffad rymlighet och komfort inom sin kategori, vilket skapar ett spektakel av nöje och lek på havet.

Med en mängd underhållningsalternativ och sittplatser är varje centimeter noggrant utformad för att säkerställa en härlig upplevelse ombord. Njut av en perfekt utsikt över horisonten som försvinner och vågorna som formar sig i havet från solsängen i aktern för tre personer. Man kan dessutom öppna solloungen och finna ett stort förråd för t.ex. vattenskidor eller wakeboard.

Den innovativa skrovdesignen och den avancerade strukturen säkerställer imponerande prestanda i Supreme 27. Oavsett om du söker effektivitet eller snabbhet är Supreme 27 klassledande inom båda områdena, den uppnår planhastighet på 14 knop inom några sekunder och närmar sig snabbt 50-knopsbarriären, beroende på ditt motorval och syfte. Den våggenomträngande fören skär enkelt genom havet och ger en exakt och bekväm åktur.

Du har möjlighet att byta ut schäslongen i sittbrunnen mot ett likadant köket som vi finner i Leisure 28, placerat på babordssidan av Supreme 27 mittemot den stora u-soffan. Köket kommer med diskho och tryckvatten samt kylskåp och kan kompletteras med kokplatta. Mellan fördäck och sittbrunn ligger den lilla ruffen med toalett. Schäslongen är en idealisk plats för att njuta av ett annat perspektiv på sittbrunnen, medan köket är fullt utrustat för att säkerställa att du har allt du behöver för härliga måltider på vattnet – ni bestämmer.

Styrkonsolen i Supreme 27 hämtar inspiration från bilindustrin, och påminner särskilt om klassiska italienska sportbilar. Informativa urtavlor och mätare är elegant monterade i en kolfiberpanel, inramad av mjukt, vadderat läder. Konsolen har också en ratt i rostfritt stål och naturläder, allt styrs och manövreras från den roterande lyxiga kaptenssätet.

Supreme 27 erbjuds med e-drive elmotor, utombordare Mercury bensin, inombordare Mercury diesel eller inombordade Mercuiser bensin.

 

KONFIGURERA ER EGNA SUPREME 27 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert