Sealine S390

Sport Series

SEALINE S390

Sunsation! Sealine S390 är stor, rymlig och ovanligt personlig.

Sealine S39 bjuder på anpassningsalternativ sällan tidigare skådat:

Standardutrustad kommer den med tak i glasfiber och öppningsbara luckor ovanför förarplatsen, men ni kan istället välja ett stort skjutbart kapelltak på den främre delen av sittrunnen. Akterut är det alltid ett skjutbart kapelltak.

Oavsett om ni väljer det öppningsbara kapelltaket fram så kan man välja att ha (öppningsbara) sidorutor som går hela vägen upp till taket, för att slippa kapell där och samtidigt göra förarplatsen än mer skyddad.

Badbryggan går att välja extra stor (XB3501), komplettera med hydraulisk landgång (med lyftkapacitet XB3001), eller går att få hydrauliskt höj-/sänkbar (XB3502) eller varför inte med wetbar och grill? Äkta teak eller syntetisk teak – vad föredrar ni?

Pentryt finner man som standard i sittbrunnen. Här finns både 2-lågig gasolspis, diskho med varmt och kallt vatten och 90-liters kylskåp.

Den stora soffan i aktern är den naturliga samlingspunkten ombord och går givetvis att komplettera med ett fällbart ryggstöd samt sänkbart bord med soldyna för att skapa en solsäng i aktern. I fören finns som standard redan en härlig solsäng med uppfällbar soffa i framkant.

Standardlayout A1, bjuder på en enorm förpik med dubbelsäng, generöst ljusinsläpp och flera stora garderober i kombinatin med ett fantastiskt badrum med separat duschkabin och gott om durkyta.

Layout A2 tar bort lite av förvaringen i förpiken och ger ett mer normalstort badrum, men istället får man även ett komplett pentry nere under däck med 130 liters kyl, 2-lågig gasolspis och ugn. Layout A3 ger samma planlösning men istället elspis och micro.

Layout A4 är samma badrum och förpik som A2/A3 men istället för ett pentry i salongen får man bänkyta och förvaring där. Har man pentry i salongen kan man givetvis komplettera det med diskmaskin.

Salongen har en härlig L-soffa med bord och valbart TV mittemot. Stort skrovfönster för fin utsikt.

Midcabinen är i standardutförande C1 bestående av två tvärgående enkelkojer och en 180 cm lång koj längs babordsidan. Tilvalet XL7100 ger extra dyna för att konvertera singelkojerna till en stor dubbelkoj och layout C2 ersätter den längsgående kojen med en förvaringsbänk istället.

Oavsett layoutalternativ väljer man (mot pristillägg) material på durk och inredningssnickerier såväl som tyger på dynorna ute och inne från den aktuella Sealinekatalogen.

Självklart finns värmare, elverk, elektrisk kapell, större motorer, joystickstyrning, bogpropeller, teak på skarndäck, färgade skrov, TV och stereo m.m. på tillbehörslistan.

Kontakta oss för mer information om utrustning, leveranstid och prislista eller offert.

Kontakta TrulyBoating för att få en offert på er nya Sealine S390 enligt just era önskemål. Använd onlinekonfiguratorn för att se båten med olika utrustning och materialval.

Se er båt direkt genom att prova vår online-konfigurator här, eller scrolla längre ned på sidan för att se alla olika planlösningar under däck

Pris

XXX kr*

*vid Euro-kurs 10,50/sek, inklusive 25% moms. Avser standardutrustad båt fritt varvet, Greifswald i Tyskland.
Reservation för prisändringar.

Kontakta oss för personlig offert och aktuell leveranstid

Trulyboating AB – Västkustens Båtmäklare 

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert