RAND ROAMER 29

RAND Roamer 29

Framtagen för den skandinaviska marknaden; med ett skyddande tak, flexibelt akterdäck, toalett i separat utrymme och förvaringsutrymmen i överflöd.

På Roamer 29 är varje ögonblick en inbjudan att utforska, njuta av och få kontakt med havet. Denna lyxiga äventyrsbåt omdefinierar konsten att utforska havet och erbjuder en unik blandning av komfort och användbarhet. Oavsett om du är på humör för spännande äventyr eller mysiga utflykter med nära och kära, erbjuder den praktiska överbyggnaden ett exceptionellt skydd mot alla väderförhållanden, så att du kan fördjupa dig helt i upplevelsen.

Med Roamer 29 har du valet mellan en inombords- eller en utombordsmotor. Inbäddat i aktern på den lyxiga inombordsmotorversionen väntar en spännande funktion: en rymlig och bekväm solsäng som ger en panoramautsikt över horisonten. Intill detta erbjuder en genomtänkt badbrygga på vattnet enkel tillgång till vattnet, utformad för att förbättra din förbindelse med havet.

Den högpresterande utombordsmotorversionen av Roamer 29 lockar till spännande semesterresor med full gas. Designad för att inspirera till förtroende, inbjuder den här båten dig att omfamna det okända vattnet, vare sig det är att navigera till avskilda skärgårdar eller ankra vid foten av ett berg för en natt under stjärnorna.

Med Roamer 29 är du fullt utrustad för att ge dig ut på äventyr där spänningen ligger i det okända. Styrkonsolen är designad kring enkel segling, vilket ger ett extremt användarvänligt gränssnitt där alla båtens primära funktioner är inom räckhåll för kaptenen. Den interaktiva pekskärmen innehåller navigerings- och seglingsinformation som hastighet, bränsleförbrukning, ljusreglage etc. Som en del av RANDs intelligenta båtar är styrkonsolen helt ansluten till RAND-appen, vilket ger dig fjärråtkomst i realtid, liveuppdateringar, GPS-stöldskydd, intelligenta AI-användarlägen och mycket mer.

Oavsett om ditt äventyr innebär fiske, dykning, wakesurfing, kitesurfing, camping eller andra sysselsättningar, erbjuder det främre däcket gott om förvaringsutrymme genom att helt enkelt ta bort kuddarna och lasta i din utrustning. Den platta designen på däcket fungerar också som en exceptionell plattform för fiske på grundare vatten eller för att lasta i ännu mer redskap.

Med en vass för  en torr åktur och den dynamiska formen på offshore-skrovet, säkerställer Roamer 29 toppklass i effektivitet, manövrerbarhet och komfort, även under färder i grovt vatten.

Äventyr är bäst när de delas med vänner och familj. I linje med RAND:s innovativa och socialt orienterade design-DNA, är Roamer 29 den perfekta facilitatorn för att få kontakt med dina besättningsmedlemmar ombord genom de vändbara pilot- och passagerarsätena så att ni kan njuta av måltider tillsammans runt mitt picknickbordet. Dessutom har mellansätena ett fällbart ryggstöd för anpassningsförmåga när du är på språng.

För maximal passagerarkomfort erbjuder Roamer 29 en relaxavdelning i fören med en mångsidig, utfällbar solsäng, ett bra utrymme för fritidsaktiviteter och samtidigt som den fungerar som en tältsäng för äventyr över natten.

För att säkerställa att din boendekomfort på Roamer 29 är komplett under övernattningsresor och dagsexpeditioner, kommer du att upptäcka en mycket stor toalett med takfönster ombord. Från badrummet kommer du åt ett förvaringsutrymme som är stort nog för wakeboards eller annan utrustning.

Roamer 29 erbjuder exceptionellt skydd mot väder och vind genom sin robusta stål-, glas- och komposit-hardtop, vilket gör den idealisk för resor i alla väderförhållanden. Utrustad med två fjädrande skålade säten vid förarplatsen, kommer både piloten och passageraren att uppleva extra stöd när de navigerar i grova vatten.

Hardtopen har också möjligheten att du kan fälla ner sidorna och skärma av båten när vädret kräver det och ändå komma till din destination snabbt, varm och torr.

Roamer 29 erbjuds med elmotor E-drive, utombordare Mercury bensin i singel eller dubbelmontage, inombordare Mercuiser bensin eller inombordare Mercury diesel.

 

KONFIGURERA ER EGNA ROAMER 29 OCH SE PRISET
– KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert