Sealine C335v

Cruiser Series

SEALINE C335v

Storsäljaren förfinad. Nu med snyggare design, större badrum, elegant förpik och vändbar passagerarsoffa. Allt förpackat i en snabb och snygg familjebåt med 4 – 6 kojer i 2 hytter, pentry i salongen och dörr till skarndäck från förarplatsen.

V = Utombordare och fördelarna jämfört med inombordare är extra förvaring i det som annars är motorrum, enklare service samt möjligheten att tilta upp motorerna för att slippa beväxta propellrar. Motorljud och vibrationer försvinner nästan helt.

Sealine C335v är ny för 2021 och är en förfinad version av den omåttligt populära C330v. Ombord på C335v har man arbetat än mer med trivseln i förpiken, som nu har fönster förut och hyllor längs skrovsidorna samt en garderob som sträcker sig hela vägen upp till taket. Badrummet har vuxit och har nu inte bara mer yta och förvaring utan även en duschvägg för att skilja av duschen. I salongen finns nu vändbar passagerarsoffa som tillval så att fler kan sitta framåtvända under färd. Även ett öppningsbart fönster på BB-sidan finns att tillgå och den som vill ha en riktigt exklusiv look beställer fönstren i spegelglas. Båten har samma ljusa salong med generöst pentry med ugn och stor öppningsbar glastaklucka. Dörr vid förarplatsen till det breda, djupa och säkra skarndäcket gör tilläggningar lätta och öppningsbart skott akterut suddar ut gränsen mellan ute och inne. Under däck finns två rymliga kabiner med klassens största sängar. Förpikens dubbelkoj mäter 1,98×1,58 och midcabinens smått otroliga 1,98×2,12 med iläggsskiva, här får alltså tre barn plats utan problem. Nu finns dessutom möjlighet att beställa bäddbar dinett i salongen uppe för totalt 6 kojer. Solbädd på fördäck med fällbar soffa längst fram för att njuta av färden i lugna vatten. Möjlighet till fällbart bord och fällbart ryggstöd i akterns soffa för att skapa en enorm solbädd även bak i båten.

En komplett semesterbåt för en lång säsong även i vårt nordiska klimat.

Standardinredning i mattlackat trä, mörkare träslag samt högglans som option. Båten är standardutrustad utan motorer men kan fås med 2st fabriksmonterade Mercury Verado 300 eller förberedd för andra motorfabrikat.

C335v har samma skrov som S335v. C335v ger en behagligt skyddad och ombonad känsla i både salong och sittbrunn.

Priset nedan avser standardutrustad båt samt dubbla Mercury Verado 300. 

Då modellen C335v är helt ny saknas filmpresentation av den. Filmen ovan visar C335 som är i stort sett identisk bortsett från badplatformen och motorerna (som är inombordare).

Kontakta TrulyBoating för att få offert på er nya Sealine beställd enligt just era önskemål.

Pris

från 4.197.000 kr *

*vid Euro-kurs 10,50/sek, inklusive 25% moms. Avser standardutrustad båt samt fabriksmonterade Mercury Verado 300hk fritt varvet, Greifswald i Tyskland.
Reservation för prisändringar.

Kontakta oss för prislista, offert och aktuell leveranstid

Prova vår 3D-generator här – designa din egen båt och få en offert.

Trulyboating – Västkustens Båtmäklare AB

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert