Sealine S335

Sport Series

SEALINE S335

Storsäljaren förfinad. Nu med snyggare design, större badrum, valbar layout i förpik och lobby. Öppen med stor bäddbar soffa i fören eller som master cabin med skott och dörr. Lobby som förvaring, lounge eller pentry. Allt förpackat i en snabb och elegant familjebåt med stor sittbrunn och smidigt drag-kapell över förarplatsen.

Sealine S335 är ny för 2021 och är en förfinad version av den populära S330. Ombord på S335 har man totalt arbetat om utrymmet under däck och erbjuder nu ett större badrum med separat duschkabin.

Utrymmet har delats upp i sektionerna A, B och C, där A är förpiken och B lobbyarean medan C är midcabinen.

Standard planlösning är A1 med öppen layout mellan lobby och förpik. Förpiken består då av en stor centerline dubbelsäng. Lobby och förpiken kan delas av med ett skott med dörr, eller så väljer man A2 får istället för dubbelsängen en bäddbar U-soffa.

Lobbyn är som standard skåp och förvaring, men kan fås som en sittbänk med bord och kyl-låda (B2) eller som fullt utrustad pentry med diskho, kyl och 2-lågigt kök (B3). Midcabinen har alltid en tvärställd dubbelkoj med garderob (C1).

I sittbrunnen möter vi förarplatsen om styrbord och en tvåsittssoffa om babord. Akter om passagerarsoffan en härligt stor U-soffa (går att beställa med sänkbart bord och soldyna och/eller med fällbart ryggstöd akterut för att skapa en solsäng). Wetbar mittemot som går att utrusta med grill.

Stor solbädd på fördäck.

En komplett semesterbåt för en lång säsong även i vårt nordiska klimat.

Standardinredning i mattlackat trä Madison Wood.  Mörkare och ljusare träslag samt högglanslack finns som option. Båten är standardutrustad med en Volvo-Penta D6 på 340hk och DPI-drev, men båten går att få med dubbla D3. Valet av dubbla motorer kan kompletteras med joystickstyrning för ännu enklare hantering.

S335 har samma skrov som C335 och går riktigt bra i sjön samtidigt som den är lätt att hantera i hamnen – oavsett om ni väljer singel D6 eller dubbla Mercury Diesel á 270hk.

Kontakta oss för mer information om utrustning, leveranstid och prislista eller offert.

 

 

Priset nedan avser standardutrustad båt med en Volvo-Penta D6-340.

Pris

XXX kr *

*vid Euro-kurs 10,50/sek, inklusive 25% moms. Avser standardutrustad båt fritt varvet, Greifswald i Tyskland.
Reservation för prisändringar.

Kontakta oss för personlig offert och aktuell leveranstid

Prova vår 3D-generator här – designa din egen båt och få en offert.

Trulyboating AB Västkustens Båtmäklare 

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert