RAND LEISURE 28

RAND Leisure 28

Exklusiv daycruiser godkänd för 12 personer med pentry, toalett i eget rum, dubbelkoj i ruffen, stor U-soffa och en rejäl solsäng i aktern.

Oavsett om du dricker champagne på däck, utforskar vackra nya städer från vattnet eller tillbringar kvalitetstid med nära och kära, lyfter Leisure 28 fritidsbåtar till en ny konstform. Dess 8,44 meter stora utrymme, dansk design och robusta prestanda omdefinierar lyx på vattnet. Med gott om sittplatser och sociala ytor är det en plattform för avkoppling och anslutning.

Under både spännande höghastighetsäventyr och lugna kryssningar garanterar Leisure 28 en säker och engagerande resa. Leisure 28 representerar dansk design blandat med kraftfull prestanda. Dess minimalistiska tillvägagångssätt och graciösa linjer omdefinierar lyx till sjöss, och erbjuder en unik daycruiserupplevelse.

Leisure 28 utmärker sig i rymlig lyx, med en trippel solsäng i aktern, en utbyggbar oversize U-soffa, ett fullt utrustat kök, en toalett i separat rum och en kabin med dubbelsäng för 2-personer under däck. Den är designad för att ge maximal komfort och avkoppling, vilket gör den till det perfekta valet för motorbåtsentusiaster.

Är du sugen på höga farter i lugna vatten eller äventyrlig vågridning i havet, erbjuder Leisure 28 rolig, engagerande styrning samtidigt som stabilitet och säkerhet bibehålls. Dess design kombinerar elegans och funktionalitet och erbjuder rörelsefrihet. Den strömlinjeformade styrkonsolen är designad för enkel användning och hög användbarhet. Den förbättrar kontrollen och säkerställer en smidig och njutbar tur på vattnet.

Leisure 28 har ett dedikerat kök och bar i centrum för underhållning, vilket ger ett bekvämt utrymme för förfriskningar och måltider. Denna funktion förbättrar den övergripande upplevelsen, vilket gör den idealisk för umgänge och avkoppling.

Leisure 28 prioriterar hållbarhet med sin lätta konstruktion, vilket säkerställer överlägsen prestanda och lägre bränsle- eller elförbrukning. Vi använder återvunnen plast och biobaserade hybrider för att minska miljöavtrycket, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ i kategorin vattensportbåtar.

Leisure 28 erbjuds med elmotor E-drive, utombordare Mercury bensin, inombordare Mercuiser bensin eller inombordare Mercury Diesel.

 

KONFIGURERA ER EGNA LEISURE 28 OCH SE PRISET GENOM ATT KLICKA HÄR!

 

Trulyboating AB – ”Västkustens Båtmäklare”

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert