Sealine C335

Cruiser Series

SEALINE C335

Storsäljaren förfinad. Nu med snyggare design, större badrum, elegant förpik och vändbar passagerarsoffa. Allt förpackat i en snabb och snygg familjebåt med 4 – 6 kojer i 2 hytter, pentry i salongen och dörr till skarndäck från förarplatsen.

Sealine C335 är ny för 2021 och är en förfinad version av den omåttligt populära C330. Ombord på C335 har man arbetat än mer med trivseln i förpiken, som nu har fönster förut och hyllor längs skrovsidorna samt en garderob som sträcker sig hela vägen upp till taket.

Badrummet har vuxit och har nu inte bara mer yta och förvaring utan även en duschvägg för att skilja av duschen.

I salongen finns nu vändbar passagerarsoffa som tillval så att fler kan sitta framåtvända under färd. Även ett öppningsbart fönster på BB-sidan finns att tillgå och den som vill ha en riktigt exklusiv look beställer fönstren i spegelglas. Båten har samma ljusa salong som C330, med generöst pentry med ugn och stor öppningsbar glastaklucka som tillval.

Dörr vid förarplatsen till det breda, djupa och säkra skarndäcket gör tilläggningar lätta och öppningsbart skott akterut suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Under däck finns två rymliga kabiner med klassens största sängar. Förpikens dubbelkoj mäter 1,98×1,58 och midcabinens smått otroliga koj med iläggsskiva, här får tre barn plats utan problem. Nu finns dessutom möjlighet att beställa bäddbar dinett i salongen uppe för totalt 6 kojer.

Solbädd på fördäck med fällbar soffa längst fram för att njuta av färden i lugna vatten. Möjlighet till fällbart bord och fällbart ryggstöd i akterns soffa för att skapa en enorm solbädd även bak i båten.

En komplett semesterbåt för en lång säsong även i vårt nordiska klimat.

Standardinredning i mattlackat trä, mörkare träslag samt högglans som option. Båten är standardutrustad med en Volvo-Penta D6 på 340hk och DPI-drev, men båten går att få med dubbla dieselmotorer från Mercury, MD 3.0 270hk/st. Valet av dubbla motorer kan kompletteras med joystickstyrning för ännu enklare hantering.

C335 har samma skrov som S335 men kan upplevas som ett snäpp större. C335 ger en behagligt skyddad och ombonad känsla i både salong och sittbrunn.

Kontakta oss för mer information om utrustning, leveranstid och prislista eller offert.

Se bildgalleriet nedan för mer detaljer om modellen, båten på bilderna är extrautrustad, bl.a. med mörk durk och ljus träinredning samt en ljusgrå foliering. 

Överst den officiella filmen om Sealine C335, därunder en genomgång av mig. Båten i min film är extrautrustad med bland annat inredning i Walnut High Gloss och durk i Venetian Black Walnut. 
Filmen nedan visar ett par av skillnaderna mellan C330 och C335.

Prislista finner ni längre ned på sidan. Kontakta TrulyBoating för att få offert på er nya Sealine enligt just era önskemål.

Pris

XXX  *

*vid Euro-kurs 10,50/sek, inklusive 25% moms. Avser standardutrustad båt fritt varvet, Greifswald i Tyskland.
Reservation för prisändringar.

Kontakta oss för personlig offert och aktuell leveranstid

Prova vår 3D-generator här – designa din egen båt och få en offert.

Trulyboating – Västkustens Båtmäklare AB

0707-388810

Vardagar 10:00 – 18:00

Begär offert