SEALINE SC38

2007

Båtfakta

 • Märke: Sealine 
 • Modell: SC38
 • Årsmodell: 2007
 • Längd: 11,83 m 
 • Bredd: 3,74 m
 • Djup: 0,93 m
 • Vikt: ca 7,4ton 
 • Motor: Volvo-Penta D6-310
 • Motorstyrka: 2 x 310 hk
 • Fart: 30+ knop
 • Gångtimmar: 720 tim
 • Drivmedel: Diesel
 • Drivmedel: 2x 330 liter
 • Vatten: 300 liter
 • Septiktank: 115 liter 
 • Båten ligger: Orust 
 • PRIS: 2.195.000

Pris

2.195.000 kr

Finansiering kan ordnas mot 20% kontantinsats.

Om Båten

Vi har nu fått in en underbart välskött Sealine SC38 till försäljning. SC35 eller SC38? Lika båtar med främsta skillnaden att SC38 bjuder på separat duschkabin i eget rum och att modellen har vit överbyggnad. Båda har det smidiga kapelltaket över sittbrunnen och båda har 3 enkelkojer i midcabin så det totala antalet sängplatser blir 5.

Mycket välskött och i fantastiskt fint skick, 3 ägare sedan ny. Vinterförvarad i varmhall hos varv varje år och även motorerna är skötta av proffs.

Masterkabin Ι Förpik
Master Cabin i fören är rymlig och väldisponerad. En härlig dubbelsäng med ett gigantiskt förvaringsutrymme under, lättåtkomligt via lucka med hydralisk öppning. Valnötsträ och ljus matta ger ett sobert och modernt intryck. På var sida om sängen finns tre förvaringsskåp, sängbord plus stor garderob. Gott om förvaring gör det är lätt att vara ute länge. Tacklucka och två sidofönster ger härligt ljusinsläpp. Dörr direkt från sovrummet till dusch och badrum.

Midkabin 
I midcabinen finns två enkelsängar 80 cm breda som med iläggsdynor görs om till en bred dubbelsäng. I soffan får ett barn plats att sova. En perfekt kabin för familjen med tre bart! Valnöt och ljus matta är stilrent och modernt. En stor garderob, lådhurts, skåp med hyllor samt stort förvaringsfack under soffan rymmer hela semesterpackningen. Fönster i var ända av kabinen och taklucka gör den ljus och luftig.

Kök
Kök i valnöt med bänkskivor i svart  ”granit” och detaljer i rostfritt. Köket är stort och här kan många hjälpas åt samtidigt. Ett stort fönster i taket som löper längs hela båtens bredd ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Blir det för varmt eller man vill mörklägga finns dragpersienn att stänga för. Gott om skåp och lådor gör att all utrustning och mat lätt får plats. Kylskåpet på 85 l rymmer det mesta. Som komplement finns ett extra kylskåp i sittbrunnen. 19″ TV finns inbyggd bakom en av köksluckorna. Ett stort barskåp rymmer såväl flaskor som glas. I golvet finns ett gigantiskt förvaringsutrymme. Helt fantastiskt stort! Gasolspis med två plattor och ugn gör matlagningen smidig. Bakom köksbänken finns en praktisk ”ränna” där våt disk kan ställas för avrinning.

Salong nere 
Salongen nere rymmer härlig u-soffa med plats för många. Bordet är höj och sänkbart och sänks det max går det att bädda för två personer här. Valnöt och ljus matta gör salongen stilren och modern. Ovanför soffan finns två stängda skåp och ett öppet. Dessutom finns manöverpanelen här, bakom egen lucka. Ett stort fönster i taket som löper längs hela båtens bredd ger ett fantastiskt ljusinsläpp i salong och kök. Blir det för varmt eller man vill mörklägga finns dragpersienn att stänga för.

Badrum
Badrum luckor i valnöt. Toalett med elektrisk spolning, handfat med utdragbart duschmunstycke och stort förvaringsskåp både ovanför handfatet och i kommod under. Dörr in till badrummet både från salongen och Master Cabin.

Dusch
Duschen är fantastisk! I ett eget utrymme med full ståhöjd finns duschen. Dörr in både från salong och Master Cabin.

Cockpit / Sittbrunn
Sittbrunnen har en fin u-soffa med plats för många och ett höj och sänkbart bord. Här går att bädda ner till en härlig solbädd eller sovplats när man är många. Schäslongen är kanske båtens favorit-slappar-plats. Jätteskön! Förvaring under soffan och wetbar med kylskåp och vask. Vackert teakgolv i hela sittbrunnen. Taket är ett så kallat softshell och fungerar som en cabriolet. Skjuter man det ända bak blir öppning rejäl, och kommer regnet stänger man igen på en sekund. Kapellet är antracitgrått och går att rulla upp längst bak. Sidofönster fram öppnas varma dagar och sidofönster bak kan tas bort. Bakdelen av kapellet kan gömmas i en lucka i targabågen. Med allt kapell borta är båten fantastiskt öppen och härlig – en dröm under varma och soliga dagar!

Förarplats
Förarplatsen har ett dubbelsäte med ett gigantiskt förvaringsutrymme under. Det fungerar utmärkt att sitta eller stå och köra. Med öppet tak får du en härlig utekänsla även vid gång. Instrumenteringen är enkel och lättöverskådlig. Plotter (Ny plotter 2023, Raymarine Axiom 12″), radar, logg, ekolod från Raymarine. Elektroniska reglage från Volvo Penta. Bogpropeller tillsammans med dubbla motorer gör tilläggning och manövrering enkel. Mente Marine sköter trimning automatiskt och gör att båten alltid ligger rätt i vattnet. Kontroll för ankarspel i för och akter. Till det i aktern finns även trådlös fjärrkontroll. VHF.

Badbrygga
Badbryggan är perfekt för salta bad. En infällbar rostfri stege gör det lätt att komma i och upp. Dusch med varmvatten är skön för att skölja av sig det salta. Ytterligare en lucka finns för förvaring. Under luckan göms också dävertar för gummibåt om man väljer att inte använda Hurley Marin. Med Hurley Marin drar man enkelt upp en ribbåt eller vattenskoter med den manuella vinschen. Vi har haft en Brig 300 S med Jockeysäte och 20 hk motor. Har funkat hur bra som helst! Badbryggan och de två stegen upp till skarndäck har fin teak. Ankarspel med 20 kg rostfritt Bruceankare med blyad Lina gör det enkelt att ankra i fina naturhamnar. Antingen manövreras ankarspelet från förarplatsen eller med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen.

Däck
På båda sidor finns breda skarndäck som gör det enkelt att förflytta sig, även under gång. Höga pulpiträcken och grabbräcken på strategiska ställen hjälper också till. Längst fram finns ett stort förvaringsutrymme där fendrar och tampar har den perfekta platsen. Peke med inbyggd stege gör det enkelt att ta sig iland när bryggan är låg. Rejäla knap, fyra på var sida, gör det enkelt att förtöja.

Utrustning bland annat:
Elverk / Generator: Dynamica 3.5 kW (OBS endast 34 h)
Nya batterier 2023.
Nya rostfria propellrar 2022
NYTT öppningsbart tak i softshell 2020
NYTT Peke med infälld stege 2015
NYTT Kylskåp i pentryt 85liter, 2021
NYTT Hurley Marin dävert med vinsch 2018
NY Ratt. Svart mattlackerad 2023
NY Plotter Raymarine Axiom 12″
NY klädsel i sittbrunnen, Antracitgrå 2019
NYTT kapell aktern, Antracitgrå 2020 Soffa konverterbar till solsäng i sittbrunnen.
NYTT träbord som kan förvaras under soffan 2018
Teakdurk i sittbrunn och på badbryggan.
Kylskåp sittbrunn 42 l
Gasolspis med två brännare
Gasolugn
Ankarspel för Delta 15 kg med kättning, manövreras från förarplats eller via knapp i ankarboxen.
Ankarspel akter rostfritt Bruce 20 kg med blyad lina, manövreras från förarplats alternativt via trådlös fjärrkontroll.
Tampar och fendrar.

Ligger inte vid marinan, kontakta oss för att boka visning.

Utrustning

Ankarspel för
Ankarspel akter
Badbrygga med teak
Batterier nya -22/-23
Batteriladdare
Bogpropeller
Dusch på badbryggan
Dusch i eget badrum
Ekolod
Elverk /Genset
Fendrar och tampar
GPS-Plotter Raymarine
Kylskåp i sittbrunnen
Hurley Jolle-lyft
Landström inkl kabel
Logg
Peke med teleskopstege
Radar Raymarine
Septiktank
Solbädd på fördäck
Stereo /Radio
Toalett
TV
Varmvatten (el + motor)
Värmare Eberspächer
m.m. m.m.

Pris

2.195.000 kr

Finansiering kan ordnas mot 20% kontantinsats.

Bildgalleri

Klicka på bilden för att se i full storlek, bläddra sedan höger/vänster med piltangenterna

 

Lämnad information om objektet förväntas vara korrekt men kan inte garanteras.